TLF:

22 74 37 00

HARLEV
KLOAKSERVICE

Rensning og spuling af kloak i Århus og Midtjylland. Professionel hjælp med Harlev Kloakservice til kloak- og rensningsopgaver af alle slags

Effektiv rens af kloak til Århus og Midtjylland. Harlev Kloakservice hjælper dig med højtryksspuling, slamsugning og øvrige kloakeringsopgaver

For veludført arbejde, saa anvend Harlev Kloakservice til rensning af kloak i Århus og andre byer I Midtjylland. Behøver du professionel hjælp til diverse kloakopgaver, så kontakt Harlev Kloakservice, som løser dine problemer grundigt og effektivt til en billig og konkurrencedygtig pris.


Harlev Kloakservice er en kompetent og serviceorienteret virksomhed, som løser opgaver med tilstoppede rør, toilet og kloak i Århus og omegn. Hos Harlev tilrettelægger vi arbejdet efter vores kunder, og vi er parat til at rykke ud 24 timer i døgnet for at ordne dine kloakopgaver. Vores virksomhed udfører kloakeringsjobs i Århus og Midtjylland for private og firmaer og for kolonihaveforeninger og sommerhusejere.

Af de mange forskellige kloakopgaver som Harlev Kloakservice kan varetage for dig, kan vi her f.eks. nævne: Spuling af omfangsdræn, rensning af tanke og gennemløbsbrønde, højtryksspuling, sandfangssugning samt grundig rensning af køkkenvaske, afløb og toiletter. Små problemer med rør, kloak og diverse beholdere kan pÅ kort tid udvikle sig til et seriøst problem for såvel din sundhed som for miljøet.

Derfor så kontakt os og så kommer vi og ordner dine opgaver hurtigt, effektivt og billigt. Harlev Kloakservice er beliggende i Harlev, hvorfra vi løser opgaver med kloak i Århus og andre byer I Midtjylland.


Harlev Kloak Service - Spuling og rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Højtryksspuling. Spuling af omfangsdræn og gennemløbs brønd. Sugning af sandfang. Tømning af tanke og brønde.