TLF:

22 74 37 00

HARLEV
KLOAKSERVICE

Harlev Kloakservice - kloakmester fra Århus med service døgnet rundt

Alsidig og erfaren kloakmester til Århus og omegn. Harlev Kloakservice leverer dig kompetent kloakmester, som klarer alle kloakopgaverne for dig

Veluddannet og kundevenlig kloakmester til Århus og omegn.Trænger du professionel assistance til forskellige kloakprojekter, så få hjælp af Harlev Kloakservice, som giver kompetent service til en pris, som du altid har råd til.

Harlev Kloakservice er et kompetent og kundevenligt firma med en kloakmester nær Århus og andre byer I Midtjylland. Vores arbejde tilrettelægges efter vores kunders ønsker, og vi kan rykke ud på alle tidspunkter af døgnet for at løse dine kloakopgaver. Vores firma leverer kloakeringsservice I Midtjylland for såvel private og firmaer som for grundejere, sommerhusejere og kolonihaveforeninger.

Harlev Kloakservice udfører en lang række forskellige kloakopgaver, hvor vi her for eksempel kan nævne: Spuling af omfangsdræn, højtryksspuling, rensning af tanke og brønde, sandfangssugning og gennemløbsbrønde samt rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Ydermere udfører vi efter fuldført arbejde en desinficerende rengøring.

Problemer med rør, kloak, tanke og beholdere kan på kort tid udvikle sig til en alvorlig sikkerhedsrisiko for såvel miljøet som din sundhed. Derfor så kontakt vores virksomhed og få ordnet dine kloakopgaver effektivt, hurtigt og billigt. Harlev Kloakservice har kontor i Harlev, hvorfra vi leverer kloakservice med veluddannet kloakmester til Århus og omegn.


Harlev Kloak Service - Spuling og rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Højtryksspuling. Spuling af omfangsdræn og gennemløbs brønd. Sugning af sandfang. Tømning af tanke og brønde.