TLF:

22 74 37 00

HARLEV
KLOAKSERVICE

Harlev Kloakservice - professionel og billig kloakservice til Århus og omegn

Effektiv, kundevenlig og billig kloakservice til Århus og øvrige byer i Midtjylland. Harlev Kloakservice leverer stærk service til overkommelig pris

Effektiv kloakservice i Århus og omegn. Har du brug for hjæ;lp til diverse kloakerings opgaver, så kontakt Harlev Kloakservice, som leverer professionel service på et prisniveau, som du har råd til.

Harlev Kloakservice nær Århus er et kundevenligt og kompetent firma, som kan tilkaldes alle tidspunkter af døgnet til at lø;se dine kloakopgaver. Vores firma udfører kloakservice i Århus om omegn for såvel private, firmaer, grundejere, sommerhusejere og kolonihaveforeninger.Af kloakeringsopgaver som du kan få løst hos os, kan vi fx nævne: Højtryksspuling, sandfangssugning, rensning af tanke og brønde, spuling af omfangsdræn og gennemløbsbrø;nde samt rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Ydermere leverer vi en desinficerende rengøring efter fuldført arbejde.

Problemer med kloak, rør og beholdere kan hurtigt udvikle sig til en risiko for både din sundhed og for miljøet, så kontakt os for at få løst dine kloakeringsopgaver hurtigt og effektivt. Harlev Kloakservice er baseret i Harlev, hvorfra vi leverer kloakservice til Århus og øvrige byer i Midtjylland.


Harlev Kloak Service - Spuling og rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Højtryksspuling. Spuling af omfangsdræn og gennemløbs brønd. Sugning af sandfang. Tømning af tanke og brønde.