TLF:

22 74 37 00

HARLEV
KLOAKSERVICE

slamsuger til Århus kommune og Region Midtjylland - Harlev Kloakservice

Effektiv, hurtig og billig slamsuger til Århus og øvrige byer og områder i Region Midtjylland. Få professionel slamsugning med Harlev Kloakservice.

Har du brug for en stærk og effektiv slamsuger i Århus eller andre byer i Midtjylland, så få hjælp af Harlev Kloakservice. Vi er en kundevenlig og kompetent virksomhed, som leverer slamsuger til Århus og omegn og derudover udfører mange andre kloakeringsopgaver. Vores priser er altid pået yders fordelagtigt niveau, og vi står klar til at rykke ud firetyve timer timer i døgnet for at løse vores kunders problemer med kloakker, beholdere eller tilstoppede rør.

Harlev Kloakservice udfører kloakeringsopgaver for mange forskellige slags kunder. Blandt vores kunder tæller bÅde firmaer og privatpersoner sÅvel som kolonihaveforeninger og sommerhusejere.

Af de mange forskellige typer af opgaver, som vi løser udover slamsugning kan her for eksempel nævnes: Højtryksspuling samt spuling af omfangsdræn, rensning af diverse tanke og gennemløbsbrønde, sandfangssugning samt effektiv og grundig rensning af køkkenvaske, afløb og toiletter. Ligeledes udfører vi efter endt arbejde en gennemgribende, desinficerende rengøring.

Småkloakeringsproblemer kan hurtigt udvikle sig I en særdeles uheldig retning. Derfor såkontakt Harlev Kloakservice og fåprofessionel hjælp til din kloakering. Harlev Kloakservice er beliggende i Harlev, hvorfra vi løser kloakeringsopgaver og leverer slamsuger til Århus og andre byer I Midtjylland.


Harlev Kloak Service - Spuling og rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Højtryksspuling. Spuling af omfangsdræn og gennemløbs brønd. Sugning af sandfang. Tømning af tanke og brønde.