TLF:

22 74 37 00

HARLEV
KLOAKSERVICE

Professionel slamsugning til en pris Midtjylland du ikke kan sige nej til

Slamsugning til en pris Midtjylland der er lav og med et resultat, som du kan være tilfreds med. Professionel slamsugning til billig pris med Harlev Kloakservice

Har du behov for en effektiv slamsugning til pris Midtjylland, der er særdeles fordelagtig, så få professionel hjælp af Harlev Kloakservice. Vi er en servicemindet og kompetent forretning, som leverer slamsugning til lav pris Midtjylland. Derudover har vi erfaring med at udføre en lang række andre opgaver indenfor kloakeringsbranchen. Endelig kan Harlev Kloakservice tilkaldes firetyve timer i døgnet til at varetage dine problemer med kloak, tanke, beholdere og tilstoppede rør.

Harlev Kloakservice betjener mange forskellige slags kunder, som tæller både firmaer og grundejere såvel som ejere af sommerhuse og kolonihaver. Ligesom vi har mange forskellige kunder, udfører Harlev Kloakservice også mange forskellige slags kloakeringsprojekter. Af de mest typiske opgaver kan her, udover slamsugning, fx nævnes: Højtryksspuling, sandfangssugning, omfangsdrænsspuling og rensning af tanke, brønde, køkkenvaske, toilet og afløb.

Små problemer med kloak og tilstoppede rør kan på kort tid blive til fare for dit husmiljø og din sundhed. Derfor så kontakt Harlev Kloakservice og få professionel og kyndig hjælp til dine kloakeringsspørgsmål.

Harlev Kloakservice er baseret i Harlev udenfor århus, hvorfra vi udfører kloakeringsopgaver og leverer slamsugning til lav pris til kunder overalt i Midtjylland.


Harlev Kloak Service - Spuling og rensning af køkkenvaske, toiletter og afløb. Højtryksspuling. Spuling af omfangsdræn og gennemløbs brønd. Sugning af sandfang. Tømning af tanke og brønde.